Today´s meeting

Good morning babes! Idag börjar jag 09 så jag har en del tid på mig att fixa iordning mig och äta frukost. Funderade på att morgonträna faktiskt, men jag är nog jordens tröttaste människa på morgonen så jag hoppade det. Får bli senare istället. Idag ska jag iväg till DJEF och träffa Josef, ska bli riktigt kul! Ska får se lite nytt och förhoppningsvis är allt till bloggen klart. Alltid kul att hänga på kontoret, finns så mycket att göra och finns så många att prata med! Efter det har jag inga speciella planer, utan kanske ska plugga lite eller så. Till vad vet jag inte, men alltid bra att ligga före. Ha en bra dag ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s