My three favorite destinations

img_0909.jpg img_0908.jpg img_0907.jpg

1. Tyskland:
Reser dit minst 4/5 gånger per år skulle jag säga och jag tycker verkligen att det är så himla mysigt! Dels är landet i sig speciellt, man beter sig liksom annorlunda mot varandra och jag har så många fina vänner som bor där och dels för att min moster + familj bor där och det är alltid lika mysigt att komma dit. Tror att det är ett av de länderna jag faktiskt skulle kunna flytta till i framtiden också. Det är liksom likt Sverige samtidigt som allt är mycket större.

2. Spanien:
Där har jag varit 2 gånger i år, med Hanna i februari och med familjen i April. Har konstigt nog inte blivit någon mer resa dit, men vill verkligen åka dit som senast nästa sommar och uppleva lite värme innan jag åker till USA. Både min morfar + fru och min mormor + hennes man bor där, så dit är det också väldigt mysigt att åka. Känner mig så hemma där på något sätt, eftersom det inte är hotell jag bor på, utan i ett riktigt hus med bilder på mig och mina kusiner på väggarna och svenska tv-kanaler.

3. Island:
Åh jag vill verkligen åka tillbaka till Island och ta med hela familjen! Var där för några år sedan på en träningsresa, men vill turista mer. Det finns ju så mycket att se! Såg Gullfoss (vattenfall), geysir, badade i blå lagunen och red islandshäst, men vill se mer! Typ åka på valsafari eller något sådant. Dessutom är ju naturen där i allmänhet riktigt fin, så att bara vara där är ju fantastiskt i sig. Stort tips för alla som inte vet var de ska åka, även fast det är lite kallt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s