Kväll på ÖKK

Hur grymt är det inte att jag samarbetar med Örebros bästa gym? Är så glad att jag kan spendera mina dagar och kvällar här! Nu ikväll spontan-frågade jag Elvin om han ville hänga med och träna, så vi åkte dit runt 20 och tränade i ca 1,5 timme. Tänkte ha en liten vilodag idag eftersom jag kände mig sjuk imorse, men ville verkligen iväg, så det fick bli en timme på springbandet. Lyssnade på mordpodden samtidigt också, så jag fick in en riktigt bra intervall mellan de olika delarna. Kommer kännas imorgon kan jag säga! Är fortfarande helt död.

Idag har jag fikat med Millie en stund och pratat om allt mellan himmel och jord. Så mysigt! Imorgon ska jag på möte och även träna på kvällen. Känns som att mycket här på bloggen har börjat handla om just träning, men eftersom det är en stor del av det jag gör på dagarna så blir det ju så. Har dock en hel del roliga planer de kommande veckorna, så jag lovar att det kommer bli lite annat framöver. Hoppas att ni har haft en fin dag, kram! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s