No limits


Tights – BLACC // Vattenflaska – Primark // Skor – Atmosphere

Har verkligen snöat in mig på träning nu, satte ju upp ett mål för mig själv i samma sväng som jag började samarbeta med ÖKK och då ville jag träna 250 gånger innan USA. Tror ni det har gått bra? Njaaa, hehe… Alltså, det börjar alltid bra, men sedan trappar det ner. Känner någon igen sig? Hela den utmaningen är återupptagen iallafall och jag tränar faktiskt nästan varje dag nu. Osäker på om just 250 är nåbart eftersom det är 305 dagar kvar tills jag åker, men det är ju absolut inte omöjligt.

Idag ska jag först, klockan 10, iväg och köra ett pass och sedan funderar jag på att köra lite styrketräning på ÖKK. Måste även hinna med lite annat också, så vi får se vad som blir. Vill dock jättegärna hitta fler roliga träningssätt! Har ni några bra tips? ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s