No limits


Tights – BLACC // Vattenflaska – Primark // Skor – Atmosphere

Har verkligen snöat in mig på träning nu, satte ju upp ett mål för mig själv i samma sväng som jag började samarbeta med ÖKK och då ville jag träna 250 gånger innan USA. Tror ni det har gått bra? Njaaa, hehe… Alltså, det börjar alltid bra, men sedan trappar det ner. Känner någon igen sig? Hela den utmaningen är återupptagen iallafall och jag tränar faktiskt nästan varje dag nu. Osäker på om just 250 är nåbart eftersom det är 305 dagar kvar tills jag åker, men det är ju absolut inte omöjligt.

Idag ska jag först, klockan 10, iväg och köra ett pass och sedan funderar jag på att köra lite styrketräning på ÖKK. Måste även hinna med lite annat också, så vi får se vad som blir. Vill dock jättegärna hitta fler roliga träningssätt! Har ni några bra tips? ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s