Svar på USA-frågor

När får du din värdfamilj? – Åh vad jag önskar att jag visste det! I förrgår skrev en tjej att hon fått sin familj på EF´s facebooksida och hon hade tydligen skickat iväg sin ansökan för bara 3 veckor sedan. Tror inte det kommer att gå lika fort för mig, men jag hoppas att jag får den snart! Längtar sååå efter att skypa med dem, få veta mer om staden och få veta vilken skola jag ska gå på!

Vilken stat vill du hamna i och hur vill du att din familj ska vara? – Förut hade jag en massa önskemål på stat, men nu känns det som att vad som helst skulle fungera bra. Jag vill helst hamna söderut, men hamnar jag högt upp i USA så finns det ju en massa kul att göra ändå liksom. Vill helst ha en värdfamilj som är öppen, har kul med varandra och som gillar att göra saker istället för att sitta hemma. Dock skrev jag många av mina intressen i min ansökan och eftersom EF matchar ihop en med familjen mestadels utifrån intressen så hoppas jag att familjen gillar samma saker som jag. ♥

Hur övertygade du dina föräldrar? – Jadå, haha… Har pratat om det hela mitt liv och mina föräldrar har alltid vetat. Tog upp det igen nu i Oktober och då sa mina föräldrar att jag fick åka tillslut (med några tårar till hjälp haha…). Don´t get me wrong, det var inte som att jag tjatade tills de var tvungna att säga ja, utan de visste hur mycket jag ville åka och kom fram till att det skulle funka.

Hur ska du träna och äta där? – Tror det finns en massa kul alternativ på träning där – om jag hamnar i en lit större stad då. Annars får jag hitta på olika sätt, man behöver ju inte gymma liksom. Tror precis som med träningen, att det finns en massa bra mat där också, likväl som dålig. Dock tänker jag inte direkt gå på någon diet bara för att jag är där, men kanske testa nya saker. Lite mer veganskt möjligtvis?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s