Photoshoot with Noel

Look at the kiddos jaw-line?!

Var ute en stund idag med Noel och fotade till hans instagram (@noelulfvensjo) och lite så, ser ni hur snygg han är? Jag dör. Kul att jag också fick ta del av de generna ”:)”. Iallafall så blev det en hel del bilder och jag tror att han är riktigt taggad på att lägga upp en massa bilder nu! Min favorit är nog den med nike-tröjan när han kollar åt sidan, även fast den blev lite suddig. Han ser verkligen inte ut att bara vara 9 år på den!

Idag har jag varit på gymmet nu på morgonen och sprungit lite. Var verkligen så klantig hela morgonen, glömde både skor och hörlurar hemma, kom nästan sent till passet jag hade bokat och jag lyckades även ramla ner för något stup som fanns där vid gymmet. Höll på att få en hjärtattack haha… Sprang alltså på bandet utan skor, vilket förmodligen var det sämsta jag gjort. Fick så himla ont i fötterna! Never again. Ikväll ska jag iväg på bio med Linda och hennes syster och se ”Fantastiska vidunder och var man kan hitta dem”, alltså Harry Potter-uppföljaren. Ska bli så kul! Är verkligen världens största HP-fan, så jag kan knappt vänta tills vi är där! Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s