Photoshoot with Noel

Look at the kiddos jaw-line?!

Var ute en stund idag med Noel och fotade till hans instagram (@noelulfvensjo) och lite så, ser ni hur snygg han är? Jag dör. Kul att jag också fick ta del av de generna “:)”. Iallafall så blev det en hel del bilder och jag tror att han är riktigt taggad på att lägga upp en massa bilder nu! Min favorit är nog den med nike-tröjan när han kollar åt sidan, även fast den blev lite suddig. Han ser verkligen inte ut att bara vara 9 år på den!

Idag har jag varit på gymmet nu på morgonen och sprungit lite. Var verkligen så klantig hela morgonen, glömde både skor och hörlurar hemma, kom nästan sent till passet jag hade bokat och jag lyckades även ramla ner för något stup som fanns där vid gymmet. Höll på att få en hjärtattack haha… Sprang alltså på bandet utan skor, vilket förmodligen var det sämsta jag gjort. Fick så himla ont i fötterna! Never again. Ikväll ska jag iväg på bio med Linda och hennes syster och se “Fantastiska vidunder och var man kan hitta dem”, alltså Harry Potter-uppföljaren. Ska bli så kul! Är verkligen världens största HP-fan, så jag kan knappt vänta tills vi är där! Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s