Plans for tonight

Godmorgon mina vänner, idag är det äntligen fredag! Den här veckan gick så fort tycker jag, har haft så mycket att göra att jag knappt hunnit tänka på något annat. Igår hämtade jag bland annat ut ett paket med en massa roliga grejer i till ett framtida samarbete och så jobbade jag också en stund på kvällen, riktigt bra dag. Idag ska jag först till rektorn en stund och sedan ikväll är det kulturnatten här i Örebro som jag och tjejerna ska gå på. En massa folk som jag känner ska uppträda, wish them all luck! 

Nu ska jag fixa frulle och skriva klart ett arbete. Kramiiis!

Advertisements

One thought on “Plans for tonight

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s