Plans for tonight

Godmorgon mina vänner, idag är det äntligen fredag! Den här veckan gick så fort tycker jag, har haft så mycket att göra att jag knappt hunnit tänka på något annat. Igår hämtade jag bland annat ut ett paket med en massa roliga grejer i till ett framtida samarbete och så jobbade jag också en stund på kvällen, riktigt bra dag. Idag ska jag först till rektorn en stund och sedan ikväll är det kulturnatten här i Örebro som jag och tjejerna ska gå på. En massa folk som jag känner ska uppträda, wish them all luck! 

Nu ska jag fixa frulle och skriva klart ett arbete. Kramiiis!

Annonser

One thought on “Plans for tonight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s