A good one

 

Har sett den här videon på både instagram och Facebook men har inte lyssnat på låten förrän nu. Hade verkligen ingen aning om att Sarah Hyland kunde sjunga(??), hon har alltid bara varit Haley i Modern Family för mig. Iallafall så tycker jag verkligen att denna covern var riktigt bra, så jag kände mig tvungen att dela med mig av den. När låtar görs om i akustisk version så tycker jag att det blir så mycket mer personligt och även fast det inte är deras låt egentligen så tycker jag nästan att de får fram texten bättre.  Så fint ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s