A good one

 

Har sett den här videon på både instagram och Facebook men har inte lyssnat på låten förrän nu. Hade verkligen ingen aning om att Sarah Hyland kunde sjunga(??), hon har alltid bara varit Haley i Modern Family för mig. Iallafall så tycker jag verkligen att denna covern var riktigt bra, så jag kände mig tvungen att dela med mig av den. När låtar görs om i akustisk version så tycker jag att det blir så mycket mer personligt och även fast det inte är deras låt egentligen så tycker jag nästan att de får fram texten bättre.  Så fint ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s