9 saker jag ser fram emot!

28 November // Stockholm
17 December // Personalfest
21 December // Min moster m familj kommer till Sverige
24 December // Julafton!!
4 Januari // Fyller 17!!
20 Februari // Sportlov – resa
4 Mars // Drake
17 Maj // Shawn Mendes
20 Augusti // Utbytesår i USA

 Gillar att sätta upp sådana här små listor med saker jag har framför mig då och då. Ger mig en massa motivation till att göra klart allt som ska göras och dessutom blir allt så mycket roligare när man har saker att se fram emot, visst? USA känns just nu väldigt långt bort, men ville ta med den ändå eftersom det är det jag ser fram emot allra mest faktiskt. Annars står Drake också väldigt högt upp på listan, så taggad! Hoppas även på att få någon resa inbokad snart, kanske efter min födelsedag? Vi får se hur det blir, men någonstans vill jag åka iallafall.

Vad ser ni fram emot? ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s