9 saker jag ser fram emot!

28 November // Stockholm
17 December // Personalfest
21 December // Min moster m familj kommer till Sverige
24 December // Julafton!!
4 Januari // Fyller 17!!
20 Februari // Sportlov – resa
4 Mars // Drake
17 Maj // Shawn Mendes
20 Augusti // Utbytesår i USA

 Gillar att sätta upp sådana här små listor med saker jag har framför mig då och då. Ger mig en massa motivation till att göra klart allt som ska göras och dessutom blir allt så mycket roligare när man har saker att se fram emot, visst? USA känns just nu väldigt långt bort, men ville ta med den ändå eftersom det är det jag ser fram emot allra mest faktiskt. Annars står Drake också väldigt högt upp på listan, så taggad! Hoppas även på att få någon resa inbokad snart, kanske efter min födelsedag? Vi får se hur det blir, men någonstans vill jag åka iallafall.

Vad ser ni fram emot? ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s