Wedding in Hannover

Fick en länk för några dagar sedan av min moster där alla bilder från bröllopet jag var på i Hannover i somras fanns. Har länge velat se dem, så jag blev jätteglad! Det var så kul att vara där och se hur ett tyskt bröllop är, plus att jag även fick träffa en massa nya människor. Riktigt kul! Gillar verkligen Hannover! Som ni ser ovan så var vi utomhus och själva vigseln var i en skog (vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ni ser ju). Vill också ha mitt bröllop utomhus när jag gifter mig, det blev liksom lite annorlunda från hur det ofta brukar gå till och dessutom var det så himla fint allting!

Dock var bilderna vi alla tog inomhus eftersom det fanns ett litet hus bredvid där kameran och alla presenterna var. Tror (?) att det är en tysk grej att kunna ta en massa sådana där spexbilder, eller så var det bara något de hade kommit på. Har inte riktigt koll haha, men smart idé faktiskt.

Advertisements

One thought on “Wedding in Hannover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s