New place on the corner

I området jag bor i byggs det verkligen konstant och bara för några veckor sedan öppnade det ett nytt café bara några hundra meter från där jag bor. Lär bli stammis där framöver haha… Var iallafall där idag med familjen och det var  mysigt! Kändes som att jag var med i en disneyfilm eller något. Det var stora soffor att sitta i, fina trappor, levande ljus, blommor, stora fönster och en massa goda bakelser. Riktigt fint faktiskt! Dock passar det inte riktigt in med mitt nya träningsförsök, men då och då kanske man kan unna sig något.

Nu sitter jag och kollar på en film och ska snart lägga mig. Blir så trött när jag inte somnar i tid, så jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon. Ha en fin kväll ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s