New place on the corner

I området jag bor i byggs det verkligen konstant och bara för några veckor sedan öppnade det ett nytt café bara några hundra meter från där jag bor. Lär bli stammis där framöver haha… Var iallafall där idag med familjen och det var  mysigt! Kändes som att jag var med i en disneyfilm eller något. Det var stora soffor att sitta i, fina trappor, levande ljus, blommor, stora fönster och en massa goda bakelser. Riktigt fint faktiskt! Dock passar det inte riktigt in med mitt nya träningsförsök, men då och då kanske man kan unna sig något.

Nu sitter jag och kollar på en film och ska snart lägga mig. Blir så trött när jag inte somnar i tid, så jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon. Ha en fin kväll ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s