My dad

soccer8(1) familia

Grattis världens bästa pappa på fars dag och tack för att just du är min pappa! Vill säga tack för allt du gör och för att du fyller mina dagar med skratt och glädje, samtidigt som du lär mig så mycket. Evigt tacksam att vi har samma humor och att du har lärt mig tycka om sport lika mycket som du gör, för det ger mig så mycket glädje att få dela sådana stunder med dig. Du är bäst ♥ 

Hej mina fina vänner! Idag har det varit en riktig hemmadag för min del, har faktiskt inte varit produktiv alls. Ska dock ändra på det nu och gå iväg till gymmet för att kick some ass på ett indoor walking-pass. Ska bli jättekul! Har även en idrottsuppgift som ska göras i samband med konditionsträning, så jag tänkte slå två flugor i en smäll där och göra den samtidigt. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni har visat lite extra tacksamhet till era pappor idag! För er som inte har någon pappa i bilden, se till att visa din andra förälder/ föräldrar lite extra tacksamhet! Lovar er att de kommer bli glada 😉 Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s