Pancake breakfast

Imorse lyxade jag till det och fixade amerikanska pannkakor till frukost eftersom jag hade sovmorgon till 11.15. Så skön morgon! Vaknade sent, åt god frukost, kollade på film och tog det lugnt i princip hela morgonen. Fick sedan lov att åka iväg och ha privatjuridik 1,5 h men det gjorde inte så mycket. Rätt så intressant ändå. Har även hunnit fota, gått en promenad med mamma och varit hos läkare som kollade resultatet på ett tuberkulos-test jag gjorde i tisdags. Är tvungen att göra sådana saker till USA, så nu är jag officiellt klar med hela vaccinationspappret (även fast de letat familj åt mig länge). Så skönt!

Nu ikväll ska jag iväg till skolan på borgen by night. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir säkert jättekul! Ha en fin fredag ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s