Pancake breakfast

Imorse lyxade jag till det och fixade amerikanska pannkakor till frukost eftersom jag hade sovmorgon till 11.15. Så skön morgon! Vaknade sent, åt god frukost, kollade på film och tog det lugnt i princip hela morgonen. Fick sedan lov att åka iväg och ha privatjuridik 1,5 h men det gjorde inte så mycket. Rätt så intressant ändå. Har även hunnit fota, gått en promenad med mamma och varit hos läkare som kollade resultatet på ett tuberkulos-test jag gjorde i tisdags. Är tvungen att göra sådana saker till USA, så nu är jag officiellt klar med hela vaccinationspappret (även fast de letat familj åt mig länge). Så skönt!

Nu ikväll ska jag iväg till skolan på borgen by night. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir säkert jättekul! Ha en fin fredag ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s