Blue wall

Blus/skjorta – H&M // Choker – Brandy Melville // Jeans – HÄR // Skor – TK Maxx

Hittade en fin ”gränd” när jag var ute med mamma förut och kände mig tvungen att fota litegrann där! Tycker verkligen om blusen och chokern jag har på mig, har faktiskt aldrig använt dem förut. Det är två av sakerna jag fick med mig hem får Hamburg.  Var ju ute en dag med Finja på stan och shoppade en hel del, så det kommer förmodligen komma upp många fler bilder där ni får se vad jag köpte mer. Blev så nöjd med alltihop! Dock önskar jag att jag hade köpt fler chokers! De var riktigt snygga inne på brandy melville och kostade bara 6€, så det var riktigt värt. Köpte en till som ni får se senare.

Nu ska jag byta om till pyjamas, hörs imorgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s