Blue wall

Blus/skjorta – H&M // Choker – Brandy Melville // Jeans – HÄR // Skor – TK Maxx

Hittade en fin “gränd” när jag var ute med mamma förut och kände mig tvungen att fota litegrann där! Tycker verkligen om blusen och chokern jag har på mig, har faktiskt aldrig använt dem förut. Det är två av sakerna jag fick med mig hem får Hamburg.  Var ju ute en dag med Finja på stan och shoppade en hel del, så det kommer förmodligen komma upp många fler bilder där ni får se vad jag köpte mer. Blev så nöjd med alltihop! Dock önskar jag att jag hade köpt fler chokers! De var riktigt snygga inne på brandy melville och kostade bara 6€, så det var riktigt värt. Köpte en till som ni får se senare.

Nu ska jag byta om till pyjamas, hörs imorgon!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s