Exchange student – TAG

us2 us1 us

Såg att Lova gjorde denna på sin blogg och det verkade riktigt kul, så jag snodde den! 😉

Vilket land ska du till? – Tror att de flesta vet att jag åker till USA, men för er som inte vet – USA! Överdrivet hypad, ska bli så kul!

Vilken organisation åker du med? – Precis som Lova, så åker jag med EF (Education First). Känns väldigt tryggt och har hört en massa bra om dem, så jag är supernöjd med mitt val.

Hur/var skulle du helst vilja bli placerad?– Ärligt talat så har jag inget specifikt önskemål, men gärna på en varm plats. Kanske Arizona, Kalifornien eller Texas. Tycker det där är så svårt! Tror att det blir bra var jag än hamnar dock. ♥

Har du fått familj eller gjort stat- eller regionsval? – Jag har inte gjort något extraval när det kommer till staten/ staden, utan vill bli överraskad när jag väl får beskedet. Min familj får jag när de har hittat en bra åt mig, vilket tydligen kan ta jättelång tid. Är så himla nyfiken på att få veta!

Kommer du åka på något förberedelseläger? – Det bestämdes för ett tag sedan att jag ska spendera de första två veckorna i NEW YORK(!!), så ja! Ska bli hur kul som helst!

Vad ser du mest fram emot? – Allt! Vill uppleva high school – spiriten, se USA, få en extra familj, träffa nya vänner, prova nya sporter, kolla på amerikansk fotboll(!!), äta ny mat osv.. Alltså nästan allting man kan tänka på! Ser allra helst fram emot att träffa nya vänner och få bli en del av en amerikansk familj. Också att ha det amerikanska netflix-utbudet (hehe…).

Vad fruktar du mest? – Att jag kommer få en massa hemlängtan och att jag inte kommer trivas. Ärligt talat är risken nog inte så stor på trivsel-delen dock. Tror det har väldigt mycket att göra med sin egna inställning och jag är öppen för nästan allt.

Vill du prova på någon ny sport? – LÄTT! Cheerleading är nog det jag tänkt på mest, men eftersom det finns så många sporter så kommer jag nog testa en hel del fler sporter än så.

Vad kommer du sakna mest? – Familjen, mina fina vänner, Kalle Anka på julafton och svensk mat.

I USA, kommer du åka på någon resa arrangerad av organisationen? – Tveksamt. Om jag hanar i en familj med syskon kanske det vore kul att åka på en sådan med mitt host-syskon (eftersom man får ta med ett syskon), men tror inte det i nuläget. Vi får se 🙂

Namnge tre platser som du vill besöka i ditt värdland. – LA, Grand Canyon och Disney World!

Tror du att det kommer bli ett bra år? – Självklart! Har sett fram emot detta alldeles för mycket för att inte göra det till det bästa året någonsin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s