Got a little something

Finns HÄR!

Detta snygga skalet finns HÄR!

Klicka HÄR för att komma till detta skalet!

Blev så överraskad igår när jag fick en avi i brevlådan om att jag fått ett till paket från iDeal of Sweden. Blev såklart jätteglad och åkte direkt och hämtade ut ett till skal! Hade ingen aning om att jag skulle få det, men åh vad fint det var! Det är det gröna ni ser, alltså dettaPassar mig perfekt! Har även en till jätterolig grej planerad med bland annat iDeal of Sweden som ni kommer att få veta mer om snart. Det inkluderar er i högsta grad, så jag hoppas att ni är lika taggade som jag!

Idag har jag haft prov och vaccinerat mig inför USA och nu sitter jag hemma och bloggar och läser lite om valet. Funderar på att stanna uppe en stund inatt och följa valvakan, men eftersom jag har matteprov imorgon bitti så tror jag att sömn är viktigare hehe… Vi får se. Följer ni valet? 

I samarbete med iDeal of Sweden, inlägget innehåller adlinks

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s