Happy birthday to my brother

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetIdag fyller min fina lillebror år, så självklart måste jag slänga in en grattishälsning här till honom. Grattis Noel! 

Eftersom jag kom hem igår så har jag en hel del att göra idag, som att packa upp och städa, men framförallt fira Noel! Måste få ge mina presenter och äta tårta och allt sådant som hör födelsedagar till. Minns när jag fyllde 9 och önskade så att jag fyllde 10 istället för jag ville ha två siffror i min ålder haha… Känns verkligen tvärtom nu, vill inte fylla år mer. Gillar min ålder som den är 😉 Ska se till att visa senare vad jag köpte till honom och även allt det andra som hängde med hem i resväskan från Tyskland. Blev litegrann faktiskt, men inte lika mycket som jag trodde. Försöker att vara lite ekonomisk nu och det funkar bra även om det kanske inte är jättekul. Har en massa sparkonton som pengarna går till just nu istället, så som olika resor, USA-pengar osv. Känns mer värt än att slänga iväg pengar på onödiga saker.

Ha en bra dag, kram ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s