Found something in the mail!


Kolla vad jag hittade i brevlådan! Hade ju en tävling i samarbete med dem för några veckor sedan och idag fick jag också hem en bikini från dem. Så fin! De bad mig att skriva tre så skulle de skicka en av dem och så fick jag den jag ville ha allra mest. Yay! Längtar till värmen så att jag kan använda den, har sådan reslust även fast jag just kom hem hehe… Måste berätta om min hemresa from hell sedan också, herregud vad hemskt det var. Mer om det senare dock!

HÄR kan ni också kolla in deras bikinis och kanske klicka hem någon. Har två andra av deras bikinis också och jag älskar dem! Så himla fina och perfekt passform!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s