Above the clouds

Att resa är verkligen det bästa jag vet, men denna dagen har varit allt annat än bra. Det började med att jag gick upp kl 04, vilket inte är något jag uppskattar. Gillar att sova haha… Mådde iallafall riktigt illa på flygplatsen och trodde att jag var sjuk hela vistelsen där innan flyget avgick. Sedan hamnade jag bredvid någon jätteläskig människa på flyget, det var iskallt ute, någon hade tagit min väskplats ovanför sätet, bussen var för varm osv. Kändes som att allt var fel bara. Fy vad jobbigt det var. Släppte ut allt när jag kom hem, var så skönt att bara gråta bort all irritation. Känns som ett extremt I-landsproblem, men denna dagen förändrade min syn på tidiga flyg. Never again!

För att vara lite positiv så har jag snart kollat klart på säsong 1 av Gilmore Girls och det är lördag (vilket betyder att det inte är någon skola imorgon – yay!). Mysigt att vara hemma iallafall. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s