New lunch spot

Idag runt 13 så gick vi till en restaurang i närheten av där vi bor och åt hamburgare till lunch. Det var gott! Man kunde även välja olika typer av pommes, så medan jag tog vanliga så tog min moster pommes av sötpotatis. Har aldrig testat det förut, men hoppas det sprider sig till andra restauranger! Ska iallafall lätt lägga till den restaurangen på min topp tio lista och gå hit igen nästa gång. Känns som att det finns så himla många bra hamburgerrestauranger här dock. Burgerlich, Jim Block, Burger Kultur bara för att nämna några. Kanske beror det på namnet på staden? 😉

Senare på dagen gick vi en lång promenad runt i Hamburg, bland annat gick vi förbi skolan jag praoade på för några år sedan. Kul att se! Nu ska vi äta crème brulée och kolla på lite Gilmore Girls innan vi ska lägga oss. Imorgon är det min sista dag här, så jag ska verkligen se till att inte vara för trött. Hoppas ni har haft en bra kväll. Kram! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s