Fall vibes

img_0828.jpg

Idag på förmiddagen var min moster och jag ute på en promenad innan jag träffade Finja i stan. Vi hann även fota litegrann mellan regnskurarna och det blev en massa fina bilder! Ljuset var så fint när solen sken, så dit ska jag verkligen gå igen när jag kommer hit nästa gång. Senare åkte jag in till stan, som jag sa och åt på Jim Block med min kompis Finja. Vincent hann även svänga förbi en stund. Jättekul! Shoppade också en hel del, bland annat några tröjor. Visar mer imorgon. En riktigt bra dag helt enkelt och vi det var riktigt kul att träffa Finja igen! Senast var liksom i Juli när vi var i Italien och Österrike tillsammans.

Nu ska jag sätta mig och få lite matte gjord med Nils och sedan ska jag gå och lägga mig. Eventuellt också lyssna klart på en podd jag startade på tunnelbanan. Ha en fin kväll! Kram ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s