Fall vibes

img_0828.jpg

Idag på förmiddagen var min moster och jag ute på en promenad innan jag träffade Finja i stan. Vi hann även fota litegrann mellan regnskurarna och det blev en massa fina bilder! Ljuset var så fint när solen sken, så dit ska jag verkligen gå igen när jag kommer hit nästa gång. Senare åkte jag in till stan, som jag sa och åt på Jim Block med min kompis Finja. Vincent hann även svänga förbi en stund. Jättekul! Shoppade också en hel del, bland annat några tröjor. Visar mer imorgon. En riktigt bra dag helt enkelt och vi det var riktigt kul att träffa Finja igen! Senast var liksom i Juli när vi var i Italien och Österrike tillsammans.

Nu ska jag sätta mig och få lite matte gjord med Nils och sedan ska jag gå och lägga mig. Eventuellt också lyssna klart på en podd jag startade på tunnelbanan. Ha en fin kväll! Kram ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s