Finally bought them!


Idag när jag var i Altona med min moster och min minsta kusin så gick jag in en runda på TK Maxx medan de var på sjukgymnastik. Finns så mycket det! Det är en affär som blandar en massa olika märken och säljer dem billigare, så orkar man vara där länge kan man fynda riktigt mycket. Jag hittade iallafall dessa – ett par knee high boots från Claudia Ghizzani som jag har skrivit om här i nästan ett halvår. Kommer bättre bilder imorgon, ska tvinga Finja att fota lite outfitbilder haha 😉

Kollade först på svarta, men fastnade för dessa som är grå-bruna. Syns bäst på bilden på lappen, på de andra tycker jag att de ser lite för bruna ut. Är riktigt nöjd och de kommer definitivt bli mina nya favvisar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s