Finally bought them!


Idag när jag var i Altona med min moster och min minsta kusin så gick jag in en runda på TK Maxx medan de var på sjukgymnastik. Finns så mycket det! Det är en affär som blandar en massa olika märken och säljer dem billigare, så orkar man vara där länge kan man fynda riktigt mycket. Jag hittade iallafall dessa – ett par knee high boots från Claudia Ghizzani som jag har skrivit om här i nästan ett halvår. Kommer bättre bilder imorgon, ska tvinga Finja att fota lite outfitbilder haha 😉

Kollade först på svarta, men fastnade för dessa som är grå-bruna. Syns bäst på bilden på lappen, på de andra tycker jag att de ser lite för bruna ut. Är riktigt nöjd och de kommer definitivt bli mina nya favvisar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s