Baking

img_0763.jpg img_0764.jpg img_0765.jpg img_0766.jpg img_0767.jpg img_0768.jpg

Eftersom jag i princip sovit endast 2 timmar på hela detta dygnet så blev det en ganska lugn mysdag här hemma när jag kom fram som bland annat inkluderade bakning! Tilda hade tydligen velat det länge och eftersom jag är such a sucker for sugar så tyckte jag att det var en jättebra idé. Tror mitt matintag idag bestått av 70% muffins, men jag klagar inte 😉 Halloween firas även här idag, så det kommer barn varannan sekund och ber om godis. Lite småläskigt dock. De säger ramsor som typ ” vi har dödat sex stycken, du vill inte bli den sjunde” och ”vi äter gärna klister och om ni inte ger oss något så fastnar vi här”. Kanske makes more sense på tyska, men ändå haha…

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig (och sova uuuut!!!), ska bli så skönt. Imorgon har vi inga speciella planer, men hoppas ändå på fint väder så att man kan gå ut någonstans och kanske fota litegrann. Har några nya tröjor som jag inte visat er ännu, så förhoppningsvis kanske jag kan få upp några bilder på dem. Ha en fin kväll mina kära ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s