Last day in Sweden

Har haft massor att göra idag och trots det har jag istället kollat på film hela dagen och skjutit upp allt tills nu. Kan iallafall säga att de här fem bilderna summerar min kväll bra. Har målat om naglarna, kollat på gilmore girls och packat. Nu står klockan på 02.13 (kändes som en bra siffra) och jag ska snart lägga mig för att få lite sömn innan bussen till arlanda går. Är så taggad på att äntligen komma iväg! Har längtat ända sedan jag bokade, vilket var i Augusti.

Har även gjort en annan sak nu ikväll som jag tänkte visa imorgon. Känner mig väldigt impulsiv haha, men tyckte att det var dags 🙂 Hoppas att ni har haft en bra söndag, see ya tomorrow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s