Last day in Sweden

Har haft massor att göra idag och trots det har jag istället kollat på film hela dagen och skjutit upp allt tills nu. Kan iallafall säga att de här fem bilderna summerar min kväll bra. Har målat om naglarna, kollat på gilmore girls och packat. Nu står klockan på 02.13 (kändes som en bra siffra) och jag ska snart lägga mig för att få lite sömn innan bussen till arlanda går. Är så taggad på att äntligen komma iväg! Har längtat ända sedan jag bokade, vilket var i Augusti.

Har även gjort en annan sak nu ikväll som jag tänkte visa imorgon. Känner mig väldigt impulsiv haha, men tyckte att det var dags 🙂 Hoppas att ni har haft en bra söndag, see ya tomorrow!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s