Ny favoritserie

Fick ett sms av min moster för några dagar sedan där hon tipsade om en serie som vi ska se när jag åker till henne i Hamburg. Har vetat hela mitt liv att det är hennes favoritserie, men har aldrig (konstigt nog) kollat på den innan. Pratar alltså om Gilmore Girls! Tjuvstartade lite i tisdags och åh vad mysig den är! Älskar Rory och Loralei´s relation till varandra och det är verkligen en serie som passar mig. Har bara sett de första avsnitten hittills, men som min moster uttryckte det så finns det ”sju säsonger av ren  glädje!” så jag självklart måste se! Ska bli så mysigt att kolla på den med henne! Finns på Netflix om ni också vill kolla på den! Har ni sett den? ♥

Annonser

2 thoughts on “Ny favoritserie

  1. Yes!! Vi ska titta tillsammans! Den 25/11 kommer fyra nya specialavsnitt ut på vardera 1,5 timme. Det har jag drömt om i flera år så jag ser framemot det som julafton!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s