Ny favoritserie

Fick ett sms av min moster för några dagar sedan där hon tipsade om en serie som vi ska se när jag åker till henne i Hamburg. Har vetat hela mitt liv att det är hennes favoritserie, men har aldrig (konstigt nog) kollat på den innan. Pratar alltså om Gilmore Girls! Tjuvstartade lite i tisdags och åh vad mysig den är! Älskar Rory och Loralei´s relation till varandra och det är verkligen en serie som passar mig. Har bara sett de första avsnitten hittills, men som min moster uttryckte det så finns det “sju säsonger av ren  glädje!” så jag självklart måste se! Ska bli så mysigt att kolla på den med henne! Finns på Netflix om ni också vill kolla på den! Har ni sett den? ♥

Advertisements

2 thoughts on “Ny favoritserie

  1. Yes!! Vi ska titta tillsammans! Den 25/11 kommer fyra nya specialavsnitt ut på vardera 1,5 timme. Det har jag drömt om i flera år så jag ser framemot det som julafton!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s