Got a little present

Carrara gold: HÄR / Airy blue: HÄR

Plingade på dörren för någon timme sedan och en tjej gav mig ett paket med två superfina skal från iDeal of Sweden! Blev så glad! Har haft min 7+ ett tag nu och det har känts lite risky att inte ha något skal på den, men nu har jag äntligen skydd på den. Hur fina är de inte? Älskar båda två, det blå är så classy men ändå enkelt att matcha och det vita skalet ser så lyxigt ut! Har ni förresten sett deras andra skal? Vet tyvärr inte riktigt hur det ser ut om man har samsung/ sony, men har man iPhone så finns det en hel del riktigt snygga skal. Vill ärligt talat beställa hem allihopa! Speciellt ett av deras svarta marmorskal. Se till att kolla in dem! ♥

I samarbete med iDeal of Sweden, inlägget innehåller adlinks.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s