Got a little present

Carrara gold: HÄR / Airy blue: HÄR

Plingade på dörren för någon timme sedan och en tjej gav mig ett paket med två superfina skal från iDeal of Sweden! Blev så glad! Har haft min 7+ ett tag nu och det har känts lite risky att inte ha något skal på den, men nu har jag äntligen skydd på den. Hur fina är de inte? Älskar båda två, det blå är så classy men ändå enkelt att matcha och det vita skalet ser så lyxigt ut! Har ni förresten sett deras andra skal? Vet tyvärr inte riktigt hur det ser ut om man har samsung/ sony, men har man iPhone så finns det en hel del riktigt snygga skal. Vill ärligt talat beställa hem allihopa! Speciellt ett av deras svarta marmorskal. Se till att kolla in dem! ♥

I samarbete med iDeal of Sweden, inlägget innehåller adlinks.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s