iPhone 7+


Älskar denna bakgrunden, den rör på sig när man trycker på skärmen! Kanske bara jag som aldrig hittat dessa förr haha…

Vet inte om jag har visat er att jag har köpt en ny telefon, men eftersom min förra var så seg så kände både mamma och jag att det var dags för nya. Vi både beställde hem 7 plus och den är hittills riktigt bra! Sjukt bra batteritid jämfört med de tidigare mobilerna från apple och dessutom tar den bra bilder. Dock är den så stor att man måste hålla i den med båda händerna hehe, lite jobbig ibland. Har inga skal än, utan mina skal från iDeal of Sweden kommer hem till mig snart. Längtar! Har valt sååå fina skal, så jag ser verkligen fram emot att få visa er. ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s