iPhone 7+


Älskar denna bakgrunden, den rör på sig när man trycker på skärmen! Kanske bara jag som aldrig hittat dessa förr haha…

Vet inte om jag har visat er att jag har köpt en ny telefon, men eftersom min förra var så seg så kände både mamma och jag att det var dags för nya. Vi både beställde hem 7 plus och den är hittills riktigt bra! Sjukt bra batteritid jämfört med de tidigare mobilerna från apple och dessutom tar den bra bilder. Dock är den så stor att man måste hålla i den med båda händerna hehe, lite jobbig ibland. Har inga skal än, utan mina skal från iDeal of Sweden kommer hem till mig snart. Längtar! Har valt sååå fina skal, så jag ser verkligen fram emot att få visa er. ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s