Just bought + contest winner!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

host9

Processed with VSCO with a6 preset

Hello babes, hur mår ni? Jag har haft en riktigt bra dag idag, har haft seminarium i skolan, fikat med Elvin och införskaffat en vinterjacka. Liknande finns HÄR (adlink). Det blev tillslut en blå dunjacka från McKinley som jag kollat på förut, hoppas verkligen att den är varm! Inte överdrivet dyr heller, så jag är riktigt nöjd. Nu ska jag plugga en massa företagsekonomi eftersom jag har prov imorgon och sedan blir det förmodligen någon mysig film med mamma och Noel. Har panik över detta provet! Nästintill ångest. Har inte pluggat någonting, men det löser sig. Det brukar gå bra.

Förresten så fick jag ett mail av Elsa & Rose och vinnaren av tävlingen blev @saragalway! Grattis till dig, Elsa and Rose kommer att kontakta dig! Måste också tillägga ännu en gång att jag inte hade något med dragningen av vinnaren att göra. Till alla er som inte vann, bättre lycka nästa gång! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s