Just bought + contest winner!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

host9

Processed with VSCO with a6 preset

Hello babes, hur mår ni? Jag har haft en riktigt bra dag idag, har haft seminarium i skolan, fikat med Elvin och införskaffat en vinterjacka. Liknande finns HÄR (adlink). Det blev tillslut en blå dunjacka från McKinley som jag kollat på förut, hoppas verkligen att den är varm! Inte överdrivet dyr heller, så jag är riktigt nöjd. Nu ska jag plugga en massa företagsekonomi eftersom jag har prov imorgon och sedan blir det förmodligen någon mysig film med mamma och Noel. Har panik över detta provet! Nästintill ångest. Har inte pluggat någonting, men det löser sig. Det brukar gå bra.

Förresten så fick jag ett mail av Elsa & Rose och vinnaren av tävlingen blev @saragalway! Grattis till dig, Elsa and Rose kommer att kontakta dig! Måste också tillägga ännu en gång att jag inte hade något med dragningen av vinnaren att göra. Till alla er som inte vann, bättre lycka nästa gång! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s