Jewelry – earrings, rings and a necklace

Alla smyckena finns HÄR.

Har skrivit om dessa smyckena förut, men tog nya produktbilder på dem idag eftersom jag tyckte de andra var lite tråkiga. Så nöjd med dessa iallafall och speciellt örhängena! De är så himla fina och har använt dem nästan varje dag sedan jag fick dem. De är liksom neutrala fast gör hela outfiten bättre. Love them!

Just nu sitter jag och lyssnar på HOV1´s nya låt och ska snart ta mig till skolan. Har seminarium i samhällskunskap idag, så där lite nervös inför det faktiskt. Handlar om lika möjligheter i samhället och sådant. Går säkert bra, är väldigt förberedd med anteckningar åtminstone. Ha en bra dag, kramis ♥

I samarbete med Project Lush

Annonser

One thought on “Jewelry – earrings, rings and a necklace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s