New nails

img_0478.jpg img_0471.jpg img_0479.jpg img_0472.jpg

Igår mötte jag upp Gray vid nagelsalongen och fixade till klorna inför hösten. Har inte träffat henne på riktigt länge faktiskt, så det var jättekul att catch up och prata om allt som hänt under hösten. Jag ville inte ha mina så långa denna gången, men det blev de ändå hehe… Gjorde för första gången också en rund form på dem eftersom jag inte gillar att riva mig själv, plus att jag ska åka till Tyskland snart och vara med mina minikusiner i en vecka och då är inte det så praktiskt.

Valde inte heller att måla dem i salongen, utan gjorde det hemma istället. Tog nästan 2,5 timmar att göra dem, så jag hade lie bråttom vidare. Hittade en blå färg från OPI som jag använde och den var finare än jag förväntade mig faktiskt! Dock inte så höstig, så får nog måla om dem snart. Dessutom skyndade jag mig ganska mycket så det blev inte jättebra haha… vad tycker ni jag ska för färg? Funderar på vinrött, mörkgrönt eller typ orange. Lite udda färger kanske, man de symboliserar hösten så bra och dessutom kan man ju växla lite. ♥

Annonser

One thought on “New nails

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s