What’s new?

Todiefor-tävling / från en shoot / från en annan shoot med Lovisen


Sverige – Bulgarien / någon random bild / samarbete med Jane Kønig

Så här har mitt feed sett ut den senaste tiden. En hel del lite höstigare bilder – i love it! Idag har jag fyllt i papper till EF, fixat naglarna, träffat Lova och hennes familj och gjort nytt pass. Insåg idag att jag verkligen behöver ett nytt pass till ansökan, så det var väldigt spontant.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska på studiebesök på EON (en fabrik i Örebro). Blir säkert intressant. Vet ingenting om sådant där, så lär nog bli en hel del nytt för mig. Kul! Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Annonser

2 thoughts on “What’s new?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s