How I start off my mornings

selfiesmoothie selfiesmoothie1 smoothien

– Banan
– Hallon
– Mjölk
– Basilika (1-2 blad)
– Mango

Denna smoothien är oftast den jag gör till frukost och åh vad god den är! Den perfekta starten på dagen och funkar när som helst i princip. Jag är en sådan person som gillar att äta frukost till middag, så jag brukar göra denna på kvällarna också. Älskar att käka mackor, yoghurt eller gröt på kvällarna även fast det kanske inte riktigt är det bästa. Så mysigt bara hihi… Dessutom så är jag a sucker for bread i alla former så därför brukar jag ofta äta det. Typ scones/ bagetter och smoothie är min favvofrukost. Så gott!

Om man gillar att träna mycket eller om man vill ha mycket energi så är smoothies det perfekta sättet att få i sig allt man behöver tycker jag. Man kan ju blanda i princip vad man vill och det blir gott. Jordgubbar, hallon och smultron är mina favvobär att mixa, så på somrarna så brukar jag köpa färska bär. Love it! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s