How I start off my mornings

selfiesmoothie selfiesmoothie1 smoothien

– Banan
– Hallon
– Mjölk
– Basilika (1-2 blad)
– Mango

Denna smoothien är oftast den jag gör till frukost och åh vad god den är! Den perfekta starten på dagen och funkar när som helst i princip. Jag är en sådan person som gillar att äta frukost till middag, så jag brukar göra denna på kvällarna också. Älskar att käka mackor, yoghurt eller gröt på kvällarna även fast det kanske inte riktigt är det bästa. Så mysigt bara hihi… Dessutom så är jag a sucker for bread i alla former så därför brukar jag ofta äta det. Typ scones/ bagetter och smoothie är min favvofrukost. Så gott!

Om man gillar att träna mycket eller om man vill ha mycket energi så är smoothies det perfekta sättet att få i sig allt man behöver tycker jag. Man kan ju blanda i princip vad man vill och det blir gott. Jordgubbar, hallon och smultron är mina favvobär att mixa, så på somrarna så brukar jag köpa färska bär. Love it! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s