Sunday game

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Allt ifrån att rensa en massa kläder, filma och kolla på fotboll. En av de tråkigaste matcherna någonsin dock, det blev 0-0 och dessutom frös jag ihjäl så det var inte jättekul hehe… Roligt att träffa Elvin iallafall! Vi pratade en hel del om USA och det slog mig att så fort jag fått mina läkarpapper klara (som jag får imorgon) så börjar EF leta familj åt mig!! Märkte för första gången inatt att jag är väldigt spänd eftersom jag drömde massor om det. Bland annat att jag hamnade i en jätteshady familj som bodde i Springfield (samma som i the simpsons?). Kanske är ett tecken haha…

Har förresten funderat en hel del på att vlogga/ göra fler videos kring utbytet när saker händer (som till exempel när jag får reda på min familj och stad) eftersom många har frågat om det. Ska kolla lite om jag kan använda studion i veckan så kanske jag kan svara på lite frågor och så. Vad tror ni? ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s