Sunday game

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Allt ifrån att rensa en massa kläder, filma och kolla på fotboll. En av de tråkigaste matcherna någonsin dock, det blev 0-0 och dessutom frös jag ihjäl så det var inte jättekul hehe… Roligt att träffa Elvin iallafall! Vi pratade en hel del om USA och det slog mig att så fort jag fått mina läkarpapper klara (som jag får imorgon) så börjar EF leta familj åt mig!! Märkte för första gången inatt att jag är väldigt spänd eftersom jag drömde massor om det. Bland annat att jag hamnade i en jätteshady familj som bodde i Springfield (samma som i the simpsons?). Kanske är ett tecken haha…

Har förresten funderat en hel del på att vlogga/ göra fler videos kring utbytet när saker händer (som till exempel när jag får reda på min familj och stad) eftersom många har frågat om det. Ska kolla lite om jag kan använda studion i veckan så kanske jag kan svara på lite frågor och så. Vad tror ni? ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s