NEW YORK BABY

ny ny1 ny2 ny3

Babes, vet ni vad? Igår fick jag ett sms av min mamma som skrev att hon bokat ett New York camp till mig i början av mitt utbytesår. Blev så glad! Har kollat lite på det innan men inte bokat det förrän nu och jag tror att det kommer bli otroligt kul. Kommer alltså hänga i New York och New York city i nästan två veckor innan jag kommer till min familj. Dröm! Ska shoppa loss inför att skolan börjar och lätt turista en massa, till exempel besöka rockafeller center, frihetsgudinnan osv. Kommer bli riktigt kul att få lära känna alla andra utbytesstudenter från EF också. Längtar så!

Har ni varit där? Vad tycker ni? ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s