Blog meeting

Svängde förbi kontoret några timmar igår för att ha möte med både Josef angående min blogg och Ida och Wilma som är nya bloggare på DJEF. Hann med en hel del viktiga saker och när det gäller min blogg så kommer det hända massor nu i helgen. Blir jättekul att se förändringen! Vill att det ska bli en överraskning hihi, men bland annat så kommer designen att förändras. Lite annorlunda header och sådant.

Hade ju somsagt även ett möte med Ida och Wilma som handlade väldigt mycket om bloggandet och hur man ska göra för att komma igång med allt. Tog bland annat upp en del om bilder, samarbeten och vad man ska skriva om. Jättefina tjejer som kommer göra ett toppenjobb på DJEF, ska bli kul att se hur deras bloggar blir! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s