Hunkemöller – perfect fit

img_0319.jpg img_0320.jpg

(279:-)

img_0321.jpg

HÄR (309:-)

img_0322.jpg

(349:-)

img_0324.jpg img_0323.jpg

Igår hade mamma och jag en riktigt produktiv dag faktiskt. Vi båda började sent så vi hann gå till banken och fixa med mina konton, äta lunch och även svänga förbi Hunkemöller. Den affären är verkligen så underbar att handla i, älskar deras underkläder och de är alltid så service minded där. Tjejen som jag fick hjälp av var så snäll och sprang omkring och fixade medan jag provade. Om ni är osäkra på var ni ska handla BHar, gå dit! Det är så värt! Nu är jag verkligen 100% att jag har fått rätt storlekar och modeller och det är prio ett för mig eftersom jag annars brukar ha lite svårt att hitta rätt på till exempel H&M.

Fick iallafall med mig 3 stycken hem, två full cup och en perfect plunge. De har ju lite olika namn på sina modeller, men ni kanske ser hur de ser ut på bilderna. Har ju några andra sedan innan också, bland annat en som jag köpte på deras outlet i Tyskland. Önskar att jag hade köpt på mig hela deras lager där haha, men det får bli nästa gång.
Hoppas ni har haft en bra dag, kram ♥

Advertisements

2 thoughts on “Hunkemöller – perfect fit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s