Compared to back then…

Åh hihi, tycker att det är så kul att jämföra mig själv med hur jag såg ut förut, så jag letade upp några gamla bilder. Blir lite nostalgisk av att se dem, speciellt bilden med Noel och mamma från turkiet, känns som att det var igår!

lil

Från min morfars bröllop i Gustavsberg utanför Stockholm, tror att jag var ungefär 11 på den bilden. Alltså var det 5 år sedan(!!). Tiden går verkligen fort, tyvärr så minns jag dock inte så mycket från just det tillfället. Minns själva bröllopet och middagen efter men hade ingen aning att den bilden togs förrän nu hehe…

lil-3

Åh vad mys, så fin resa tillsammans med familjen (också 2011), enda gången jag var brunare än Noel på en semester. Händer aldrig längre tyvärr. Vet inte om jag har varit så bra på att hitta liknande bilder tagna nu, men nääästan samma leende ändå 😉

lil-2

Måste ge mig själv lite cred angående ljussättning och sådant. Har väldigt mycket bättre koll nu på hur man överhuvudtaget fotar, tror jag tog den första med blixt mitt i vintern när det var kolsvart ute. Well, jag var nöjd då iallafall haha… Var förresten 13 där.

lil-4

Minns verkligen det där tillfället  tydligt! Det var första gången jag flög till Tyskland själv (jag var 10) och jag var med min Moster på en nagelsalong i Hamburg. Hon skämde verkligen bort mig den veckan, vi var hos frisören, nagelstället, på ett äventyrsbad och på en massa olika restauranger. En av mina favoritresor någonsin! ♥

Annonser

One thought on “Compared to back then…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s