Makes me excited!

Alla ni som ska eller vill åka på utbytesår, titta på denna! EF High School Year har en egen youtubekanal där de lägger allt ifrån elevers egna videos till videos när host families berättar om deras liv. Har man frågor kan man kolla in där och man får svar direkt. Något jag har kollat på mycket är bland annat den videon och även de videos som följer i den serien. Tror det finns 7 avsnitt och där följer man hela året i princip och jag blir så taggad! Speciellt på början av året, att få vara i New York, packa och att åka till flygplatsen (hur tråkigt det än låter haha)… Can’t wait!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s