Bilder till min application

polo6 jonna2

lovz14

Från balen i somras med mina fina tjejer! bal(elvinovanj) (kopia)

graduation7 graduation6

Graduation, en av de bästa dagarna någonsin!

lovz

stenis2

Klassresan vi gjorde till Stenbäcken. Många bilder här på bloggen är ju ”stage:ade”, alltså outfitbilder och så, så jag ville å med några som var tagna i en lite mer naturlig miljö.

malz

familiahoch zeit6 
island6

Island 2013, när vi red islandshästar

img_3591.jpg

En del av ansökan till USA är att sätta ihop ett fotoalbum med en massa bilder som representerar en själv. Tänkte visa er en del av de bilderna jag använde. Det blev många med kompisar och några från när jag varit utomlands. Även från matcher jag varit på, familjeutflykter och en massa mer, men de bilderna finns inte med här. Faktiskt så gjorde jag så att jag kollade igenom mitt mediabibliotek här på bloggen oh valde ut bilder jag lagt upp här. Jag har liksom inte alla de på datorn. Det är en av fördelarna med att blogga. Alla bilder och minnen finns kvar på samma ställe! Hade till och med glömt bort en hel del av de bilderna jag hittade, så det var kul att se dem igen.

Idag hoppas jag att jag får hem min mapp med papper från EF, för då kan jag färdigställa min ansökan och skicka in den. Jag skulle egentligen fått den förra veckan, men det blev tydligen något fel så den kom inte fram. En ny skickades i onsdags eller torsdags, så förhoppningsvis kommer den idag! Skulle vara riktigt kul!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s