Work work work

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

two quick snapshots from today

Denna dagen har bestått av jobb jobb jobb hela dagen i princip. Var först i skolan och ”jobbade” massor och sedan åkte jag hem i en halvtimme, för att tillsist åka till jobbet. Örebro spelade hockeymatch idag och eftersom jag står i kiosken så var även jag där i dag. Lova fick också jobba idag, vilket var superkul! Har mestadels jobbat med olika människor som jag inte känner, förutom ett fåtal gånger, så jag hoppas att hon får stanna kvar i kiosken jag jobbar så att vi kan göra det tillsammans! Tror det blev totalt 4,5h timmar idag och nu är jag helt slut. Ska ge mig själv sovmorgon imorgon och inte sätta något alarm, börjar sent och behöver det verkligen. ♥

Nu tänkte jag kolla på någon serie och skriva lite på mitt CV. Har lite planer på att söka ett till jobb så vi får se hur det bli med det. Hoppas att ni också har haft en bra dag hörrni, ta hand om er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s