Planning a trip to…

london london1 london2

LONDON! 

Vet inte om ni minns att jag skrev om en resa till Frankrike som jag skulle åka på med rätt så många från skolan? Iallafall så skulle både Lova och jag följa med på den fram tills förra veckan då vi blev kontaktade av de som håller i utbytet som sa att vi tyvärr inte kunde följa med eftersom vi inte kan ta emot någon i tvåan. Vi båda åker ju liksom till USA. Lite tråkigt faktiskt, men då bestämde vi oss för att kolla upp någonstans att åka hon och jag och vi kom fram till att London förmodligen skulle vara det allra roligaste att åka till. Liksom som en pepp-resa inför våren och USA! Vi har pratat om att åka någonstans där i vår så att det inte är så kallt, men vi får kolla mer på det.

Vi är dock inte säkra på om vi vill bo på hotell eller via air bnb. Det behöver vi ju inte bestämma än, men tycker att sådant är roligt att kolla upp bara för att jag alltid blir så peppad haha… Kul att ha något sådant att se fram emot iallafall, även fast det är ett tag kvar. Har konstigt nog aldrig varit i London heller. En resa fylld med shopping, girl talk, restaurangbesök och turistande! 🙂

Annonser

One thought on “Planning a trip to…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s