Family time

Hade en riktigt kort dag idag i skolan, så när jag kom hem hade jag en massa tid att döda genom att ringa en massa samtal och svara på mail. Kontaktade EF angående att min mapp ännu inte kommit fram (inte deras fel, postens slarv) så jag fick all info mailad till mig innan mappen kommer. Skönt! Det har jag alltså fixat med idag.

Kom även nyss hem från att ha fikat och storhandlat med familjen, sådana där småsaker som verkligen göra dagarna bättre! Jättemysigt! Tog en budapestbakelse för ovanlighetens skull och den var hur god som helst. Ny favorit! Hoppas att ni också har haft en bra dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s