Family time

Hade en riktigt kort dag idag i skolan, så när jag kom hem hade jag en massa tid att döda genom att ringa en massa samtal och svara på mail. Kontaktade EF angående att min mapp ännu inte kommit fram (inte deras fel, postens slarv) så jag fick all info mailad till mig innan mappen kommer. Skönt! Det har jag alltså fixat med idag.

Kom även nyss hem från att ha fikat och storhandlat med familjen, sådana där småsaker som verkligen göra dagarna bättre! Jättemysigt! Tog en budapestbakelse för ovanlighetens skull och den var hur god som helst. Ny favorit! Hoppas att ni också har haft en bra dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s