BIG sale – under 100 kr

Just nu HÄR så är det otrolig rea! Mycket av det jag har valt ut ligger under 100-lappen och det är finns riktigt mycket snyggt kvar som reas ut just nu. Har skrivit en del om members.com innan, men jag tänkte berätta lite om den sidan igen. Det är alltså en sida som ägs av Nelly, men där man måste ha ett konto (som ni kan fixa HÄR). Då får man flera gånger i veckan tillgång till grymma kampanjer från både stora företag och mindre. Märkeskläder, väskor, skor, you name it. Grymt bra! Se till att fixa ett konto, tar max 30 sekunder och det kan bespara er hur mycket pengar som helst.

memberss

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

3 riktigt snygga plagg som är runt 70% billigare än på Nelly. Så värt! Gillar den svarta klänningen jättemycket, så simpel fast ändå så fin att matcha med smycken och en riktigt snygg jacka. Har dessutom en thing för set, precis som 3an. Gillar dem jättemycket!

membersss

4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

Hittade även, som ni kan se, lite träningskläder som jag tyckte om. Tightsen kostar bara 99.-(!!) och matchar dessutom med toppen, så de ska jag nog klicka hem tror jag. Snygga träningskläder är ju det bästa som finns när man gymmar, tycker det är mycket roligare at träna när jag trivs i det jag har på mig.

membersss-2

7. HERE / 8. HERE / 9. HERE

Tre andra favvisar som jag hittade, 9an är ju todiefor och även billig! Som sagt så fins det en hel del mer som ni kan hitta, bland annat väskor och klockor som jag inte tog med i collaget. Se till att kolla in dem! 🙂

Inlägget innehåller adlinks

Advertisements

One thought on “BIG sale – under 100 kr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s