4th of Mars 2017

Är så glad! Imorse satt vi sju tjejer och försökte fixa biljetter till Drake, men herregud vad svårt det var. Vi fick sitta i typ 5 minuter och vänta tills vi äntligen kom in i sidan och kunde köpa biljetterna. Var lite osäkert först dock eftersom bokningsbekräftelsen var jätteoklar, så vi satt i en timme och väntade på bekräftelsemailet, men tillslut fick vi det! Vi ska alltså se DRAKE! YAY!

Tror vi är ungefär 9 eller 10 tjejer som ska dit, Madde, Ophi, Bella, Tea, Alice, Cajsa, Lovisa, Jennifer, jag och några till (osäker på vilka hehe). Så taggad! Kommer lyssna på alla hans låtar konstant för att kunna de till 100% när vi väl är där och vi köpte även ståplats för att kunna dansa loss till musiken. Vi kommer ha det bäst!!!

Fick ni biljetter? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s