Winter shopping and work out

jackets

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

Kolla vilka snygga jackor jag hittade när jag letade på Nelly! Gillar att ha lite kortare jackor, fast varma ändå och alla dessa är dunjackor så de lär vara varma nog. Gillar nr 2 riktigt mycket och den fanns även i olivgrön tidigare så jag hoppas att den kommer in snart igen. Så fin! Har nämligen redan en svart och en mörkblå vinterjacka, så jag vill gärna ha en annan färg för lite förändring. Ska kolla runt lite i affärer först, annars får jag beställa hem en. Håller liksom på att bli kallt ute nu *suck*… Har ni några tips på jackor?

Idag ska jag träna faktiskt och sedan förmodligen fota litegrann. Hade världens träningspass på idrotten i tisdags och fick en hel del tips på övningar att köra som verkligen tar! Tror jag ska ta med några av dem i mitt träningsschema, så bra! Vill ni förresten att jag ska dela med mig av mitt schema här? Vi kanske skulle kunna köra lite träning tillsammans? Då kan vi liksom prata tillsamman om träningen och vad man kan lägga till. Åh vad kul! Kommentera eller snapa om ni tycker att det är en bra idé och ifall ni har några tips. Kramis!

Innehåller adlinks

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s