I almost died 

Har aldrig utsatt mig själv för något värre än det Jonna och jag gjorde på gymmet idag. Fy vad hemskt det var. Trodde verkligen att jag skulle dö! Eftersom hon gymmar varke dag i princip så var det riktigt bra att gå dit med henne då hon kunde visa mig allting, men att köra hennes schema var inte riktigt lika lätt för mig som henne. Hade liksom ingen kraft i benen kvar och jag kunde inte ens gå upp för trappan när jag kom hem. Sjukt! Stolt att jag körde på ändå, olikt mig att inte ge upp hehe…

Nu är jag hemma hos Lova och vi ska ha myskväll. Har druckit en massa te och bara pratat om allt möjligt, bland annat resor, och nu ska vi nog kolla på någon film eller serie. Perfekt avslutning på dagen! Hoppas att ni också har haft en bra dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s