Läxhjälp och resultat

myAcademy_Logo_CMYK_ny

img_0051.jpg

Ni vet förmodligen att jag haft läxhjälp i samarbete med My Academy sedan skolstarten och i onsdags förra veckan hade jag det sista tillfället. Måste säga att de tillfällena jag haft läxhjälp med Sofie har hjälpt mig så himla mycket och helt plötsligt fick jag ett helt annat förhållningssätt till matte. Har aldrig tyckt att matte är så speciellt svårt förrän i 9an. Då började det sakta gå sämre och nu inför ettan har jag faktiskt varit lite nervös inför hur det ska gå. Därför blev jag överlycklig när My Academy mailade mig.

Vet ni vad? Igår fick jag mitt matteresultat. Hade ångest över det provet, trodde att jag hade gjort fel på allt efter att lektionen var över, men tydligen inte. Ni vet hur man alltid pratar med alla efter att man gjort provet och de säger vad de skrev? Och man själv sitter där och nickar, när man inombords vet att man inte svarade i närheten av det? Det var jag. Men vet ni? JAG FICK B! Blev så chockad! Mycket tack vare min läxhjälpare, som har lyssnat på mig och utformat lektionerna utifrån exakt det jag behövt lära mig.

I princip så bygger läxhjälpen (i matte) på att man först pratar om relationen man har till matte och vad man känner att man gör bra/ mindre bra. Sedan börjar man jobba och sätta upp delmål på vägen. Jag hade till exempel mål att klara vissa saker efter varje lektions slut och mitt slutmål var att klara matteprovet och få över C. I did it! Ni som funderar på att skaffa läxhjälp, GÖR DET! Ni kan dessutom använda rabattkoden TackaVanja för att få det första tillfället kostnadsfritt. Hur grymt? Erbjudandet gäller fram tills 16e Oktober (inte klippkort) se till att göra det innan dess. Kram!

i samarbete med My Academy

Advertisements

4 thoughts on “Läxhjälp och resultat

  1. Har både lagt det i kategorin samarbete, skrivit att det är i samarbete med dem och skrivit i texten att vi samarbetat sedan skolstarten. Tycker att det är tydligt nog faktiskt.

   Like

   1. Allt är såklart relativt. Är samarbete samma sak som reklam? Tydligt hade varit att inleda med att berätta att det här är ett köpt inlägg. Men det är, så klart ditt val, det är ju du som blir köpt och ditt värde du spelar med. Vore det inte intressantare att skriva om vad företaget betalar för att få använda dig som gatupratare, eller/och vad konsekvenserna av företagets affärsidé och finansiering blir?

    Oavsett om du väljer den oglamorösare eller den glättigare vägen är det alltid bra att ha ryggen fri.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s