Chance of a life time

Kom just hem från ett möte på kontoret där vi pratade massor om framtiden och allt som ska hända med ett företag som ska jobba med Jonna och mig framöver. Kan nog tala för oss båda när jag säger att jag är så himla tacksam och peppad inför allt och att få denna chansen är verkligen helt otroligt! Det är något inte många i vår ålder får vara med om. Är så glad att jag har fortsatt med bloggandet sedan dagen jag började och aldrig tvivlat, för detta är vad jag har kämpat för. Både Jonna och jag har sådana grymma möjligheter nu och det passar perfekt att dra igång våra samarbeten nu också. Vem vet, vi kanske också har en del planerat 😉

Passade även på att boka in ett möte nästa vecka med Josef för att planera upp allting lite bättre. Har så mycket jag vill göra, men måste göra en konkret plan för att det ska fungera som jag vill. Alltså åh, kan inte sluta le! Är så glad! När vi hade mötet så pratade vi en hel del om vad vi vill uppnå och varför vi bloggar och jag kom på mig själv med att bara sitta och prata om er läsare. Ni motiverar mig verkligen varje dag och all respons jag får är så fantastisk! Vi kommer nå långt, det är jag säker på. Vill inte gå in för mycket i detalj då det är en lång process, men ni kommer definitivt få veta allt eftersom. Måste bara få säga TACK till er och TACK till DJEF som stöttar mig och tror på mig. Så mycket kärlek!

Annonser

2 thoughts on “Chance of a life time

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s