Ont i hjärtat

hoch zeit3hoch zeit1

Ibland är det jättekul att ha släkt i andra länder, men fy vad jobbigt det kan vara också. Hittade en massa bilder ifrån Tyskland när jag var där i Juli och usch vad jag saknar min familj där. Får så ont i hjärtat… 😦 Har dock en resa bokad dit i slutet av månaden, vilket är väldigt tur! Ska då stanna i en vecka och bara umgås med familjen och göra mysiga saker. Längtar så!

Nu ska jag snart äta något och sedan ha lite spa-treatment för mig själv. Känner att jag måste ta hand om min hy bättre nu när det blir kallare eftersom jag blir rätt så torr. Ska försöka lägga mig tidigt också för imorgon händer det mycket kul! Ha en bra kväll, kram!

Annonser

One thought on “Ont i hjärtat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s