Crazy good light

Polo sweater – HERE / Jeans – HERE / Shoes – HERE

Kolla vad fina bilder Lova och jag tog i förrgår! Ljuset var on point verkligen och jag hann, utöver att ta en massa bilder, spela in min ansökningsvideo till USA. Blev riktigt nöjd! Såg så mysigt ut eftersom det var så många löv på marken och äkta svenskt väder (även fast det kanske inte alltid är positivt hehe..). Fick med det mesta iallafall. Hann prata om familjen, skolan, mina intressen osv. All sådan där information som gör att man kan matcha mig med en familj så bra som möjligt.

Idag är det söndag och jag ska åka iväg till Västerås för att träffa min farmor och farfar. Ska bli jättemysigt! Var så längesedan sist, så vi ska nog bara catch up litegrann och (självklart) äta farmors goda mat!! Vill också hinna iväg och träna en sväng med tanke på att jag inte kunnat göra det på hela tiden jag varit sjuk. Känns lite segt faktiskt, men nu tar jag tag i det igen!

Ha en bra dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s