Crazy good light

Polo sweater – HERE / Jeans – HERE / Shoes – HERE

Kolla vad fina bilder Lova och jag tog i förrgår! Ljuset var on point verkligen och jag hann, utöver att ta en massa bilder, spela in min ansökningsvideo till USA. Blev riktigt nöjd! Såg så mysigt ut eftersom det var så många löv på marken och äkta svenskt väder (även fast det kanske inte alltid är positivt hehe..). Fick med det mesta iallafall. Hann prata om familjen, skolan, mina intressen osv. All sådan där information som gör att man kan matcha mig med en familj så bra som möjligt.

Idag är det söndag och jag ska åka iväg till Västerås för att träffa min farmor och farfar. Ska bli jättemysigt! Var så längesedan sist, så vi ska nog bara catch up litegrann och (självklart) äta farmors goda mat!! Vill också hinna iväg och träna en sväng med tanke på att jag inte kunnat göra det på hela tiden jag varit sjuk. Känns lite segt faktiskt, men nu tar jag tag i det igen!

Ha en bra dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s